Home

Nieuws

20 april ’18  OPENINGSMIDDAG SENIORENPLUS

Onder stralende omstandigheden is op vrijdag 20 april de openingsmiddag voor senioren55+ gespeeld. Ook nieuwe super senioren gaven acte de préséance. Door de Seniorenpluscommissie werden de koppels samengesteld en in alle drie der dubbelcategorieën ingedeeld. Punten werden wel gescoord maar niet opgeteld want het ging hoofdzakelijk om de gezelligheid. Na afloop werd er door Hassan een smakelijk buffet opgediend waar de deelnemers flink van genoten. Iedereen kon weer op tijd naar huis om zo gewenst nog van de corso-optocht te genieten. De volgende aktiviteit van de Seniorenpluscommissie is het Super Plus Event op 5 juli.

Annelies: We hebben ook echt genoten van de Geur en de Kleur van de bollen die zijn geplant door Onze jongens 
Voor de foto's, klik hier

 

KoningsNacht

KoningsNacht vier je op de Boekhorst! Na het succes van afgelopen jaren organiseren we dit jaar het KoningsNacht Mix-Toernooi. Het toernooi en oranje feest wordt op donderdagavond 26 april georganiseerd. Alle aanwezigen mixen we daar elkaar, net als het rackettrekken op vrijdagavond, maar dan met een oranje tintje. Doe gezellig mee of kom een borrel halen. 

Zorg dat je deze avond om 19.30 uur aanwezig bent. We starten om 20.00 uur met de eerste wedstrijden en spelen tot 23.00 uur. Uiteraard is de dresscode voor deze avond: ORANJE.
Meedoen? Geef je op bij Hassan of Michiel.

 

Seniorenplus Openingsmiddag vrijdag 20 april

Seniorenplus Openingsmiddag Vrijdag 20 April 2018

Graag organiseren wij op vrijdag 20 April een gezellige seniorenplusmiddag.

Wil je tennissen dan ben je van harte welkom vanaf 13.30 uur. De eerste ronde begint om 14.00 uur.

Je kan ook later ingepland worden als je later komt. We spelen tot 16.45 uur.

Daarna volgt het buffet. De prijs is  € 11.00.

Wil je van dit heerlijke buffet genieten dan kan je dit opgeven bij binnenkomst.

Wil je niet meespelen, kom dan toch gezellig even langs. Er zijn altijd wel bekenden.

Met vriendelijke groet,

TV De Boekhorst

Senioren Plus commissie

Geen banen vrijdagmiddag 20 april

Vrijdagmiddag 20 april zijn er van 14 tot 17 uur geen banen vrij voor recreanten ivm samenvallen training tennisschool Pure Tennis en Openingsmiddag Senioren Plus.

Onderhoud smashcourtbanen

Aan alle leden,
Vanwege de ideale weersomstandigheden komende week zullen de smashcourtbanen hun groot onderhoud krijgen.
Dit gaat gebeuren op woensdag 18 April van 07:00 tot 15:00.
Bespelen is daarom binnen gestelde tijden niet mogelijk behoudens spelers van de Bloemetjes-competitie welke gebruik kunnen maken van baan 6 (en mogelijk op aanwijzing naar 1 van de andere banen, afhankelijk van het werk)

Door genoemd onderhoud blijven de smashcourtbanen te bespelen ondanks dat de vervangingstermijn is verstreken. Dank voor uw begrip

Mvgr de groundsman

Schooltennistoernooi weer groot succes

Woensdag vond alweer voor de derde keer het Schooltennistoernooi in Noordwijkerhout plaats. Vanwege de slechte weersvoorspelling werd er door Tennisvereniging de Boekhorst uitgeweken naar Tenniscentrum Frijlink, de indoorlocatie van de vereniging, zodat alle wedstrijden door konden gaan. De organisatie was in handen van de trainers van de Boekhorst.

 

Maar liefst 90 enthousiaste leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van de Noordwijkerhoutse en Zilkse basisscholen deden mee. Onder hen ook veel niet-tennissers die zich prima staande wisten te houden. Kinderen speelden in teams van 8-12 spelers tegen teams van andere scholen. Bij de groepen 5/6 werd 'Prinsenhof Groep 6' de winnaar, vóór 'Regenboog team 2' en 'De kleine tennisballen' van de Victorschool. Ook bij groep 7/8 won er een team van de Prinsenhof en werd de Regenboog tweede en de Victorschool derde.

Bijschrift foto: het winnende team van groep 7/8: De Prinsenhof

Sportieve groeten,

Ewout Hinnen

03-04-2018-Afscheid Ronald Verdegaal
01-04-2018-Prijsuitreiking Zondagwintertennis in de Frylinkhal
31-03-2018-Vrijwilligers van het jaar bij TV de Boekhorst
20-03-2018-Invitatie- en openingstoernooi
14-03-2018-Barbeheer
12-03-2018-Jeugd Invitatietoernooi zaterdag 31 maart

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed